Zákaznický portál myGW

Kategorie: Technická a technologická inovace roku

Inovace #20

Přihlašovatel: Gebrüder Weiss

Zákaznický portál myGW obsahuje 5 modulů – řízení objednávek, sledování zásilek, správa dokumentů, skladování či komunikace: souhrnný přehled pro zákazníka na jednom místě.

eBooking – snadné řízení objednávek po internetu odkudkoliv a kdykoliv. Má k dispozici náhled na aktuální objednávky, může zjistit čas doručení, sdílet stav zásilky prostřednictvím odkazu třetí osobě.

Sledování zásilek Track & Trace – okamžitá informace o stavu zásilky. Zákaznický portál myGW zobrazí v reálném čase status zásilky s předpokládaným časem doručení.

Komunikace – v případě jakýchkoli dotazů má zákazník možnost komunikovat v tomto modelu v rámci portálu. Průběh komunikace se zobrazuje v přehledu komunikace.

Správa dokumentů – souhrnný přehled o všech dokumentech, náhled a správa faktur, POD (proof of delivery) osvědčení o doručení.

Skladování – přehled o skladových zásobách. Díky systémovému přehledu o objednávkách a informacím o stavu zásob v reálném čase je zajištěna vysoká kvalita dat a flexibilita.

Prostřednictvím myGW má zákazník kdykoli a odkudkoli přístup ke svým relevantním údajům – rychle a jednoduše. A to vše v uživatelsky přívětivém prostředí.

Vaše hodnocení je (1 je nejhorší, 10 je nejlepší):

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest