Robotický čistící stroj Adlatus CR700  z lat. názvu „Pomocník“

Kategorie: Technická a technologická inovace roku

Inovace #12

Přihlašovatel: SysTech Group

S robotem ADLATUS CR 700 se nám podařilo vyvinout čistící za­řízení, které pracuje bez ohledu na přítomnost úklidového perso­nálu. Koncept je založen na odbornosti profesionálního čistíciho přístroje, spojeného s čistícím výkonem robotu, jehož cílem je do­sáhnout efektivnost nákladů a optimálních výsledků čištění.

Díky jednoduchému a uživatelsky příjemnému prostředí může být robot CR 700 jednoduše nastaven ve třech krocích. Pak je možné v zařízení uložit požadované čisticí procesy.

  1. Import rozložení budovy
  2. Označení významných rohů
  3. Definování ploch k čištění

Uživatelské rozhraní robotu CR 700 je navrženo intuitivně tak, aby úklidový zaměstnanec mohl robota jednoduše zapnout. Možné jsou jak denně se opakující úlohy čištění, tak individuální instrukce pro čistícího robota. V případě spontánního čištění, může robot také fungovat jednoduše pomocí ručního ovládání.

Pokud je nutné dobít baterie robotu ADLATUS CR 700, dolít čistou vodu nebo vylít odpadní vodu, robot ADLATUS CR 700 nezávisle přijede k servisní stanici, kde bude vše potřebné provedeno.

ADLATUS CR 700 nejčastěji čistí zcela autonomně. Kromě toho je možné zvolit režim manuálního provozu.

Je-li nutné určité místo náhle vyčistit, robot může být vyžádán prostřednictvím tabletu nebo smartphonu a může mu být nařízeno automatické lokální čištění místa. Dané místo můžete také vyčistit v režimu ručního ovládání. My to nazýváme dvojí použití!

Pomocí jednoduchého a uživatelsky příjemného rozhraní, mohou úklidoví zaměstnanci robot ADLATUS CR 700 bez problému zapnout. Buď pomocí dotykového displeje přímo na robotu anebo vzdáleně z mobilních zařízení, jako je tablet nebo smartphone.

Vaše hodnocení je (1 je nejhorší, 10 je nejlepší):

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest