Distribuci produktů Liebherr v Evropě zajišťuje Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss zajišťuje od začátku roku logistické řešení pro Liebherr Domestic Appliances, evropského výrobce chladniček a mrazniček. Pro skladování a logistiku je alokováno 5000 metrů čtverečních logistické plochy dedikovaného skladu v rakouském Grazu, odkud je zboží přepravováno do poboček společnosti Liebherr v sedmi zemích východní Evropy.

Liebherr vyrábí domácí spotřebiče pro Evropu v Německu (Ochsenhausen), Rakousku (Lienz) a Bulharsku (Marica). Pro zásobování České republiky, Polska, Slovinska a Slovenska využívá Gebrüder Weiss svého specializovaného skladu v Grazu, který je vyhrazen pouze pro Liebherr Domestic Appliances. Zásobování distributorů Liebherr v Bulharsku, Rumunsku a Maďarsku potom Gebrüder Weiss přímo zajišťuje z výrobního závodu Liebherr v bulharské Marice. „Poloha našeho sídla ve Štýrsku je pro přepravu zboží do východní Evropy ideální. Distribuční linky jsme nastavili v úzké spolupráci se společností Liebherr a procesy probíhají velmi hladce,“ vysvětluje Gerhard Haas, vedoucí pobočky Gebrüder Weiss v Grazu.

Všechny logistické procesy Gebrüder Weiss je možné sledovat v reálném čase prostřednictvím zákaznického portálu myGW. Společnost Liebherr může využívat data v celém dodavatelském řetězci, ať už jde o informace o množství zásob, správu vratek nebo předpokládaný čas doručení zboží (ETA). Distributorská zastoupení společnosti Liebherr mají vždy informace o tom, kde se jejich zásilky nacházejí.

Obě společnosti plánují další společné kroky na konci roku 2021, kdy Gebrüder Weiss převezme ve východní Evropě kromě distribuce prodejcům Liebherr

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest