Nový špičkový regálový vozík

Nový špičkový regálový vozík

Firma STILL dopĺňa svoju produktovú paletu o nový regálový (man-down) vozík NXV do vysokých a úzkych skladových uličiek. Ten zaručuje komfortné, bezpečné a rýchle skladovacie procesy.

Pri výškach zaskladňovania až 13,8 metrov pomáha aktívna stabilizácia bremena a kamera na vidliciach k zamedzeniu vzniku škôd nabehnutím na regál. Systém zjednodušuje polohovanie, pomáha zvýšiť bezpečnosť a rýchlosť pri nakladaní. Prvým testovaním prešiel nový vozík STILL NXV v rámci praktickej štúdie v spoločnosti Bad Heilbrunner GmbH & Co. KG bravúrne. Testovacích vodičov presvedčili najmä ergonomické prvky vozíka.

Bezpečnostné prvky zastupuje kamera prenášajúca obraz na monitor vodiča, nový krížový laser, aktívna stabilizácia bremena a na prianie dodávaný polohovací laser. Vďaka veľmi malým rozmerom otočných výsuvných vidlíc je možné optimálne využiť takmer každé miesto v sklade s vysokými regálmi.

Nový vozík NXV má tiež možnosť poloautomatického nájazdu k regálovej priehradke, disponuje Lithium-iontovou technológiou – nie je potrebná výmena batérií, sú možné veľmi krátke doby nabíjania a vďaka modulárnej konštrukcii sa dajú vozíky cielene konfigurovať podľa potrieb zákazníka.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest