Geis SK má novú pobočku v Triblavine

Geis SK má novú pobočku v Triblavine

Rovnako ako celá skupina Geis, tak i Geis SK stále silnie a rastie. Preto sa bude súčasná slovenská pobočka koncom roka sťahovať zo Senca do nových priestorov v logistickom VGP Parku Bratislava. Nachádza sa v oblasti Triblavina, len pár minút od Bratislavy. 

„Vďaka dynamickému rastu sme potrebovali nájsť väčšie a vhodnejšie priestory pre našu pobočku v bratislavskom regióne. Našou požiadavkou bol moderný cross-dockový terminál v kombinácii so skladovou halou v blízkosti Bratislavy a zároveň pri diaľnici D1, “ uviedol Daniel Knaisl, konateľ skupiny Geis pre CZ, SK a PL.

VGP Park Bratislava predstavuje svojou strategickou polohou významný logistický projekt, ktorý podporí segment domáceho i zahraničného obchodu a logistiky. „Park, ktorý realizuje VGP, presne spĺňa všetky naše požiadavky.“

Pri výstavbe parku bol kladený dôraz na trvalú udržateľnosť, o čom svedčia nielen certifikát BREEAM, ale taktiež zaintegrované prvky trvalej udržateľnosti a environmentálnej zodpovednosti – napríklad strechy hál sú pripravené na inštaláciu fotovoltaických systémov, na vyhradených parkovacích miestach je možné nabíjať elektromobily, dochádzajúci na bicykloch majú k dispozícii priestor na odkladanie bicyklov.

Pri výstavbe nových priestorov bol kladený dôraz na efektívnosť vzhľadom na plánovaný počet nákladných automobilov odbavovaných v jednej chvíli.

V prvej fáze bude Geis využívať 8 000 m² vnútornej plochy, k tomu zodpovedajúce vonkajšie plochy a odstavné plochy. S ohľadom na plánovaný počet mnohých desiatok nákladných automobilov odbavovaných v jednej chvíli sú nové priestory výrazne efektívnejšie ako tie existujúce v Senci. Odbavenie jednotlivých nákladných automobilov bude prebiehať aj cez rampu (dĺžka 132 m).

„V novej pobočke budeme ponúkať logistické služby, ktoré možno využívať samostatne alebo v kombináciách, presne podľa potrieb našich zákazníkov – od jednoduchého prepravného riešenia až po špeciálne prepravné alebo skladové logistické projekty. Samozrejmosťou sú doplnkové služby, ako napríklad cross-docking, colné a konsignačné sklady, zásobovanie výroby, montáž dielov, logistika spätných tokov, etiketovanie a prebaľovanie, nákup a zásobovanie obalovým materiálom, zámorské balenie a podobne,“ hovorí Tomáš Čanaky, riaditeľ pobočky.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest