Euro prepravky s vkladovým otvorom zaručujú prehľad

Euro prepravky s vkladovým otvorom zaručujú prehľad

Spoločnosť TBA Plastové obaly rozšírili sortiment prepraviek EURO o ďalší typ. K euro prepravkám plným, euro prepravkám s vekom, euro prepravkám dierovaným a euro prepravkám s madlami pribudli aj euro prepravky s vkladovým oknom. Ideálne boxy pre pohodlné plnenie i vyprázdňovanie, nakladanie a skladanie.

Euro prepravky s vkladovým oknom sú univerzálnym robotníkom vo všetkých priemyslových sektoroch. Vhodné pre prehľadné uloženie drobných dielov vďaka vkladovému oknu. Sú hygienické, jednoducho stohovateľné s využitím pre dopravu a skladovanie. Odolné voči chladu a kontaktnému teplu, proti kyselinám a lúhom.

Plastové boxy vyrobené z vysoko akostného polypropylénu. Optimalizované pre použitie v automatizovanej logistike, vhodné pre použitie na prepravníkoch a valčekových transportéroch. Euro prepravky sa dajú využiť aj s novým plastovým podvozkom HL a vznikne ideálny pojazdný regál. Prepravky vyrába firma vo variante s otvorenými i uzatvorenými úchytmi. Potlač boxov je u TBA Plastové obaly samozrejmosťou.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest