Eurostyle Systems bude mít v Tachově novou výrobní halu

Nemovitostní skupina Urbanity zahajuje ve svém průmyslovém areálu v Tachově výstavbu nové výrobní haly francouzského klienta Eurostyle Systems. Výrobní hala bude součástí nově vznikajícího průmyslového kampusu, který nahradí stávající městský brownfield o rozloze 22 hektarů. Řízení stavby zajistí společnost Demaco, která byla zároveň obchodním zprostředkovatelem, generální dodávka stavby bude v gesci developerské divize Urbanity.

V nové hale o výměře 12 500 metrů čtverečních bude probíhat plně automatizovaná robotizovaná výroba plastových výlisků. Právě činnost vstřikování plastů navazuje na více než šedesátiletou historii plastikářské výroby v Tachově, a navíc doplňuje výrobní zaměření současných klientů. Tři původní výrobní objekty o ploše 32 000 metrů čtverečních budou zmodernizovány, razantní obnovou projde i infrastruktura celého areálu zahrnující mimo jiné i úpravu dvou stávajících dopravních napojení.

„Zahajujeme výstavbu moderního výrobního závodu, který přirozeně navazuje na unikátní historické dědictví areálu, jenž byl po generace součástí každodenního života města Tachov a přilehlých obcí,“ říká Roland Hofman, spoluzakladatel skupiny Urbanity, a dodává: „Při realizaci klademe obzvlášť velký důraz na kvalitu pracovního prostředí, komfort pracovníků a uživatelů areálu a konkurenceschopné mzdy. V areálu bude k dispozici i lékařská a zubní ordinace, mateřská škola, kvalitní závodní restaurace s kavárnou a obchodem, fitness, klubová a relaxační zóna nebo třeba bezplatná půjčovna elektrických koloběžek.“

Pro mezinárodní společnost Eurostyle Systems se jedná o první výrobní závod na území České republiky. Celkově tak působí v deseti zemích světa. „V Tachově stavíme svůj v pořadí již patnáctý výrobní závod, který společně s našimi pěti technologicko-vývojovými centry tvoří organicky rostoucí globální síť,“ říká François Lemasson, generální ředitel Eurostyle Systems.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest