Silver Cargo Katowice využívá systém Skyline

Golden Support, česká společnost vyvíjející informační systém pro leteckou nákladní přepravu, vstoupila na polský trh. V lednu 2021 spustila svoji první polskou instalaci systému Skyline do ostrého provozu.

„Na přelomu roku 2020 a 2021 jsme spustili cargo handlingový systém Skyline v další zemi střední Evropy, v Polsku. Používá jej operátor Silver Cargo na nákladním terminálu letiště v Katowicích,“ uvádí Jan Korol, CEO Golden Support. Společnost Silver Cargo Katowice je členem skupiny Grom Cargo Group.

„Golden Support jakožto vůbec prvního externího dodavatele našich IT systémů jsme si zvolili z toho důvodu, že vývojový tým nejen že pochopil naše potřeby, ale připravil a implementoval ve velice krátkém čase řešení šité na míru našim požadavkům. Umožnil nám tak rozšířit své působení z letiště v Poznani i na terminál v Katowicích. Hledali jsme řešení, které nám pomůže procesovat IATA IMP zprávy a zároveň spravovat zásilky v dlouhodobém časovém horizontu,“ informuje Piotr Gromadzki, spolumajitel Grom Cargo Poznań a Silver Cargo Katowice.

„Skyline nám umožňuje přímé napojení na celní systém. Zároveň zajišťuje lepší kontrolu dočasného skladu a větší přesnost procesů, včetně zvýšení efektivity a bezpečnosti operací na terminálu v Katovicích,” říká Wojciech Gromadzki spolumajitel Grom Cargo Poznań a Silver Cargo Katowice.

Produkty Skyline společnosti Golden Support momentálně využívá pět nákladních leteckých terminálů ve střední Evropě. Dva z nich jsou cargo terminály v Praze, jeden v Bratislavě, jeden v Košicích a od ledna letošního roku i jeden v Polsku. Ve zkušebním provozu je Skyline nasazen na jednom z cargo terminálů letiště v řeckých Aténách.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest