Interaktivní mapa pomáhá vyhledat optimální průmyslové prostory

Česká realitně-poradenská agentura 108 Agency spustila aplikaci, která usnadňuje uživatelům orientaci v aktuální nabídce průmyslových prostor v rámci České republiky.

„Online mapa 108 Agency je nástroj, který přináší našim klientům komplexní přehled o trhu již existujících ale i připravovaných průmyslových nemovitostí. Díky kombinaci informací z trhu a makroekonomických dat pomáhá ve vyhodnocení dané lokality v širším kontextu. Usnadňuje tak rozhodování, které je založeno na porovnání reálných dat,“ vysvětluje Michal Bílý, analytik realitně-poradenské společnosti 108 Agency.

Mapa kombinuje informace o trhu průmyslových nemovitostí s makroekonomickými daty. Je tedy možné porovnat například údaje o populaci, nezaměstnanosti či průměrných hrubých mzdách, a vytvořit tak ucelený přehled. Zahrnuty jsou i vybrané pozemky vhodné k akvizici a případnému developmentu. Aplikace zobrazuje projekty podle fáze dostupnosti od budoucích až po projekty ihned k dispozici. Na mapě je také možné promítnout tzv. heatmapy podle kategorií a vizuálně přívětivě zobrazit klíčové body českého nemovitostního trhu.

„Sběru a analýze dat věnujeme stále větší pozornost a online mapa je jedním z prostředků, kterými data prezentujeme. Více než rok na tomto nástroji intenzivně pracujeme a jeho funkce dále vylepšujeme. Plánujeme také spustit slovenskou část mapy, jejíž datový základ je již v procesu zadávání,“ říká Jakub Holec, CEO společnosti 108 Agency.

„Tato inovativní digitální mapa průmyslových nemovitostí je nástrojem, který nám dokáže značně pomoci a urychlit tak proces nalezení vhodné nemovitosti pro naše potřeby, respektive pro potřeby našich klientů,“ říká Robert Kuchar, generální ředitel společnosti MD logistika.

 

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest