DSV ETA optimalizuje doručování a vyzvedávání zásilek

DSV kontinuálně mapuje zákaznickou spokojenost a oblast, kde zákazníci spatřují prostor pro zlepšení, je informovanost o čase doručení nebo o změně času doručení v případě zpoždění.

Na základě této zpětné vazby firma vyvinula funkcionalitu v elektronické kanceláři myDSV s názvem DSV ETA (Estimated time of arrival – předpokládaný čas příjezdu), která informuje zákazníky, kdy bude jejich sběrná zásilka doručena nebo vyzvednuta v rámci dvouhodinového časového okna. Společnost DSV tuto funkcionalitu spustila globálně.

Když vozidlo sběrného systému, které operuje v regionu příjemce zásilky, opustí terminál a nachází se od něj ve vzdálenosti 200 metrů, příjemce zásilky obdrží upozornění emailem nebo SMS s přibližným časem doručení v rámci časového okna. Pokud dojde k neočekávaným událostem (např. dopravní zácpa, nehoda), čas pro doručení nebo vyzvednutí zásilky bude změněn na nový.

„DSV ETA pomůže našim zákazníkům lépe plánovat svoje přepravy, zásilku lze jednoduše sledovat v naší elektronické kanceláři www.myDSV.com a v konečném důsledku DSV ETA přispívá ke snížení emisí skleníkových plynů díky optimalizované přepravní trase,“ vysvětluje Karel Kváč, marketing & sales director společnosti DSV Road.

 

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest