Prologis nabídl malé flexibilní jednotky, mají pár set metrů čtverečních

Prologis Park Bratislava zavádí nový logistický koncept, který poskytuje flexibilní prostory na menších plochách. Takzvané small flexi units zprostředkovávají zázemí rychle rostoucím společnostem a start-upům, které by se jinak pro logistické prostory tohoto typu nerozhodly. Vhodné jsou však i pro větší společnosti. Prologis zavádí koncept vůbec poprvé v budově 2 areálu Prologis Park Bratislava, kde 4800 metrů čtverečních prostor rozdělil do čtyř samostatných jednotek s plochami od 600 do 1500 metrů čtverečních.

„Hlavním cílem small flexi units je pomoci dynamicky se rozvíjejícím podnikům plnit jejich krátkodobé expanzní cíle,“ říká Jakub Randa, manažer pro pronájem a zákaznickou zkušenost Prologis na Slovensku. „Při vytváření tohoto zcela nového konceptu jsme reagovali na významnou poptávku po malých skladových prostorách s flexibilními podmínkami pronájmu. Síla této poptávky se potvrdila velkým zájmem o naše první menší flexibilní jednotky v Bratislavě, přičemž tři ze čtyř byly pronajaty do měsíce od uvedení na trh.“

Každá jednotka může být přizpůsobena konkrétním požadavkům, přičemž je možné ji rozšířit nebo zmenšit až o 600 metrů čtverečních. K jednotkám v Prologis Park Bratislava patří společenský prostor s kuchyní a jídelnou. Small flexi units v Prologis Park Bratislava si dosud pronajaly globální spediční společnost, výrobce sběrných a třídicích strojů a logistická společnost, které v průběhu jara obsadí prostory o velikostech 1500, 1450 a 1220 metrů čtverečních.

 

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest