Nový servis na východ bez překládek

Kapacity v námořních přepravách jsou od jara loňského roku limitované. DSV proto spustilo nový přímý námořní LCL servis z jihokorejského Busanu do Prahy, který je vhodný pro přepravu širokého spektra zboží.

„Náš nový námořní LCL servis z jihokorejského Busanu až na terminál do Prahy je plně pod taktovkou DSV. Pro naše zákazníky to znamená, že jejich zásilky přepravíme bez zbytečných překládek v přístavech anebo cizích skladech. Rizika poškození a zdržení jsou tak snížena na minimum,“ uvádí v oznámení DSV. Servis je vhodný pro přepravu segmentů automotive, zboží obsahující baterie, ale i nebezpečné zboží. Přepravit lze vše kromě potravinářského sortimentu.

Linka funguje pravidelně na týdenní bázi s odjezdem v sobotu, zásilky se přijímají vždy do pátku (týden před odplutím). Doba přepravy Busan–Praha trvá 38 dní od výjezdu až na terminál do Prahy, odkud probíhá další distribuce po celé ČR, ale i do dalších zemí ve střední Evropě.

Přepravu z Busanu je možné využít i pro tzv. outporty z přístavů v Xingang/Tianjin, Qingdao, Dalian a celého Japonska (Yokohama, Kobe, Tokio, Moji, Hakata a Osaka).

 

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest