Wolt pokračuje v expanzi v rámci ČR

Technologický start-up specializující se na doporučování jídla nadále rozšiřuje své působení a nabízí služby již v šestém městě v Česku. Nově tak bude rozvážet už nejen v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni, ale také v Liberci. To vše s průměrným doručením do 30 minut.

Objednávat lze přes internetové stránky Woltu nebo jednoduchou aplikaci, která v průběhu doručování například umožňuje sledování pozice kurýrů na mapě. Vzhledem k aktuální pandemické situaci společnost zavedla také možnost bezkontaktního předání objednávky. „Bezkontaktní doručení je nyní na Woltu přednastaveným způsobem doručení. Znamená to, že náš partnerský kurýr jídlo doručí před dveře nebo vchod, kdy aplikace zákazníka upozorní, že jídlo bylo doručeno. Snažíme se tak chránit kurýry i zákazníky,“ vysvětluje Jan Foret, generální ředitel Woltu v České republice.

Kurýři doručí objednávku domů či do práce, přičemž cena za doručení bude začínat na 29 Kč. Doba doručení se stejně jako v jiných městech pohybuje okolo 30 minut od objednání, a to včetně času na samotnou přípravu jídla. Do oblasti rozvozu aktuálně spadá centrum Liberce, dále městské čtvrti Ruprechtice, Staré i Nové Pavlovice, Rochlice, Karlinky nebo Horní a Dolní Hanychov.

Společnost Wolt je start-up založený v roce 2014 ve Finsku. Aktuálně působí už ve 23 zemích včetně ČR.

 

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest