V jižních Čechách se otevře distribuční centrum pro firmu Partner in Pet Food

Společnost C.S.Cargo připravuje v Plané nad Lužnicí distribuční centrum pro evropského výrobce krmiv pro domácí zvířata Partner in Pet Food. Centrum v jižních Čechách se skladovou plochou přes 18 tisíc metrů čtverečních pojme až 26 tisíc palet a obsluhováno bude nejmodernějšími technologiemi. Zahájení provozu se plánuje na červen letošního roku.

Výstavba nového distribučního centra pro společnost Partner in Pet Food probíhá v areálu CSPPark v Plané nad Lužnicí od léta loňského roku a celková investice do něj přesahuje částku 200 milionů korun. Projekt je koncipován s cílem konsolidace zásilek především ze dvou hlavních výrobních závodů firmy v České republice do jednoho logistického centra. Dopravní a logistická společnost C.S.Cargo zajistí další služby s přidanou hodnotou, jako je například mixování či přebalování palet dle přání klienta, a distribuci zboží k finálním zákazníkům do zemí Evropské unie.

„Podpisem projektu naše společnost rozšiřuje své aktivity v segmentu krmiv pro domácí zvířata, který má rostoucí trend a v našem hledáčku jsme jej měli již delší dobu. Cílem této změny je snížení provozních nákladů a zvýšení flexibility a kvality dodávek. Plánujeme 40 tisíc palet in/out s obsluhou přibližně 1400 kamiónů měsíčně. Tímto krokem zároveň posilujeme a rozšiřujeme cross-dockové služby do oblasti jižních Čech s možným propojením do Rakouska,“ popisuje Michal Vecsey, obchodní ředitel skupiny C.S.Cargo.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest