Kvados spojil síly s firmou Honeywell pro hlasové ovládání skladu

V oblasti technologie hlasového ovládání uzavřela společnost Kvados partnerství s firmou Honeywell. Systém Honeywell Voice skladníkům uvolní ruce i oči, takže budou pracovat bezpečněji, efektivněji a přesněji. Dojde tak ke zvýšení produktivity o více než 30 % a zvýšení míry přesnosti až o 99,9 %.

Hlasové ovládání přináší mimo jiné úsporu času. Důležité je i snížení chybovosti a větší rychlost vychystávání zboží. Situace na pracovním trhu nahrává rovněž tomu, že je ve skladech zaměstnáváno čím dál více cizinců. Hlasové ovládání umí pracovat s více než 40 jazyky, naběhnutí do praxe je pak velice rychlé a intuitivní. Systém si poradí také se zvýšenou hlučností provozu a zaručí, že skladník bude povelům ve sluchátcích rozumět.

Kvados tak své řešení myStock WMS vedle klasických PDA terminálů rozšířil o variantu hlasového ovládání. „Zákazníkovi na základě analýz poradíme, která z variant je pro jeho sklad efektivnější. Je možné zvolit také možnost, která kombinuje čistě hlasové ovládání s využíváním PDA,“ říká Hana Prauzková, obchodní a marketingová ředitelka společnosti Kvados.

Skladník je vybaven speciálními hlasovými terminály fungujícími bezdrátově. Terminály společnosti Honeywell se dodávají se sluchátky a mikrofonem jako headset. Sluchátka jsou navržena tak, aby vyhovovala ergonomickým požadavkům a mohla být pohodlně využívána po celou směnu.

Ve spolupráci s firmou Honeywell dokáže Kvados připravit také pohled na návratnost investic po implementaci hlasového ovládání přímo pro konkrétní společnost a navrhnout cesty, kterými se při zavádění této technologie vydat. Potenciální klient tak získá reálnou představu o nákladech a výnosnosti tohoto řešení.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest