Inovácia z dielne spoločnosti PLANEO Elektro

Inovácia z dielne spoločnosti PLANEO Elektro 

Sieť elektropredajní PLANEO Elektro vylepšila svoj dovoz tovaru pre zákazníkov. Zatiaľ čo väčšina predajcov tovar doručí po prvé dvere a len málokedy ho vynáša na poschodie, kuriéri PLANEO Elektro spotrebič vynesú priamo do domácnosti na miesto, ktoré určí zákazník. Tovar vybalia, pripravia na inštaláciu a starý spotrebič spolu s obalovým materiálom bezplatne odvezú na ekologickú likvidáciu.

Najrozšírenejšia sieť elektropredajní doteraz na dovoz tovaru zákazníkom využívala služby prepravnej spoločnosti, čo znamenalo menšiu mieru pružnosti. „Pre potreby Dopravy priamo domov sme rozšírili vlastný vozový park a vytvorili 26 nových pracovných miest pre kuriérov. Vlastné autá a vlastní zamestnanci pre nás znamenajú rýchlejšie napĺňanie požiadaviek našich zákazníkov,“ vysvetľuje fungovanie vylepšenej dopravy Peter Matuška, riaditeľ maloobchodnej siete PLANEO Elektro. K zákazníkovi tak posiela svoje výrazne označené autá s vyškolenými zamestnancami. Služba Doprava priamo domov je dostupná v každej z 52 kamenných predajní spoločnosti.

„Zákazníkovi stačí nakúpiť a dohodnúť si deň podľa rozvozových dní danej predajne. Pred dovozom zákazníka kontaktujeme telefonicky. Tovar vynesieme a položíme doslova na miesto, kam zákazník ukáže prstom,“ dodáva Matuška.

V rámci ekologickej udržateľnosti PLANEO Elektro zabezpečí nielen vybalenie výrobku, ale zaručí aj ekologickú likvidáciu všetkých obalov spoločne so starým elektrospotrebičom. Ten kuriér odvezie ihneď po doručení nového výrobku, alebo sa pre neho môže za mierny poplatok vrátiť neskôr.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest