Omnichannel logistika pro předního indického dodavatele nábytku

Společnost FM Logistic získala kontrakt od společnosti Pepperfry, která se na indickém trhu zabývá obchodem s nábytkem a dekoracemi. FM bude poskytovat omnichannel logistické a realizační služby v západním regionu země.

Společnost FM Logistic bude zajišťovat skladování ve skladu Pepperfry Bhiwandi poblíž Bombaje a pomůže společnosti Pepperfry plnit omnichannel objednávky. Z Bhiwandi budou produkty dodávány do společnosti Pepperfry Studios, kde si zákazníci mohou nábytek prohlédnout a otestovat, a do distribučních center Pepperfry po celé Indii pomocí své sítě doručování na poslední míli.

„Pepperfry je jednou z nejuznávanějších značek nábytku v Indii,“ říká spoluzakladatel a COO společnosti, Ashish Shah. A dodává: „Co začalo jako online obchod s nábytkem v roce 2012, je teď součástí předního indického trhu s nábytkem a domácími dekoracemi, online i offline.“ Alexandre Amine Soufiani, ředitel FM Logistic India, vysvětluje: „Rychlý dodavatelský řetězec je pro značky zásadní pro posílení jejich identity a vztahu s koncovými zákazníky.“

Předpokládá se, že indický trh s nábytkem poroste z 21 miliard USD v roce 2018 na více než 31 miliard amerických dolarů v roce 2024 (zdroj: TechSci Research). Podle společnosti Pepperfry představuje organizovaný segment asi 15 % trhu. Segment online nábytku, který představuje 3 % z celkového počtu, roste průměrným ročním tempem 80 %. Podporuje to nárůst městského obyvatelstva, disponibilní příjem, připojení k internetu a zájem o prémiové produkty.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest