Gefco se nově stará o logistiku vozů Subaru

Subaru nově využívá logistické služby firmy Gefco. V logistickém centru v Kolíně má již nyní divize FVL společnosti Gefco na starosti značky Peugeot, Citroen, DS a Opel a stará se o kompletní logistický proces od transportu, skladování, přípravy vozů až po distribuci do dealerské sítě. Po posledním přírůstku v podobě značky Opel, která patří mezi klienty od loňského září, přichází do klientského portfolia další novinka. Od 1. ledna 2021 Gefco kompletuje portfolio značek Emil Frey Group a převezme logistické toky také pro značku Subaru.

Od začátku roku Gefco zajišťuje pro Subaru kompletní logistické toky, včetně transportu z nizozemského Rotterdamu do logistického distribučního centra v Kolíně, kde budou poskytnuty další služby. Ročně by zde mělo procesem skladování i kompletní kontroly vozů před doručením (PDI – Pre Delivery Inspection) projít na 1000 vozů. Auta kompletně připravená k provozu budou následně v rámci služeb společnosti Gefco distribuovány do jednotlivých dealerství Subaru.

„Jsem moc rád, že se nám podařilo rozšířit spolupráci i na Subaru a dosáhnout tak spolupráce se skupinou Emil Frey napříč všemi značkami,“ komentuje novinku v Kolíně Miloš Mrázek, ředitel divize FVL pro klastr Česko-Slovensko-Maďarsko. „Pevně věřím, že přechodem k novému logistikovi nadále udržíme vysoký a bezproblémový standard služeb pro naše autorizované partnery a zákazníky, a navíc bude Subaru těžit ze symbiózy spolupráce a procesů v rámci celé skupiny Emil Frey,“ dodává Jiří Picek, ředitel Subaru ČR.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest