Společnost cargo-partner oznámila, že zavede softwarové řešení na bázi cloudu CargoWise napříč sítí cargo partner, a to ve 40 zemích světa.

Společnost WiseTech Global je světový vývojář a poskytovatel softwarových řešení pro odvětví realizace logistiky. Mezi jeho zákazníky patří více než 17 000 světových logistických společností ve 160 zemích, včetně 42 z 50 globálních poskytovatelů logistických služeb třetím stranám a 25 z 25 největších světových speditérů po celém světě. CargoWise, platforma společnosti, tvoří nedílný článek globálního dodavatelského řetězce a provádí více než 60 miliard datových transakcí ročně.

„CargoWise bude revolučním krokem v naší další fázi růstu. Schopnost řídit naše globální spediční operace z jediné platformy, jež v reálném čase poskytuje viditelnost napříč naším dodavatelským řetězcem, umožní společnosti cargo-partner zvýšit provozní efektivitu a zaměřit se na zvyšování spokojenosti zákazníků. Očekáváme také výrazné zlepšení nákladové efektivity a produktivity napříč našimi týmy,“ říká Stefan Krauter, generální ředitel společnosti cargo-partner.

CargoWise bude zaváděna postupným procesem v Asii, Oceánii, Evropě a USA, přičemž uvádění do provozu začne v polovině roku 2021 a dokončení se očekává do března 2023.

Díky licenci ve 160 zemích umožňuje CargoWise poskytovatelům logistických služeb provádět transakce v oblastech, jako je spedice, celní odbavení, skladování, přeprava, sledování, pozemní doprava, elektronický obchod a přeshraniční dodržování předpisů, takže poskytovatelé mohou řídit své operace v jedné databázi napříč více uživateli, funkcemi, zeměmi, jazyky a měnami.

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest