Müller-Technik CZ konsoliduje operace ve Středočeském kraji

Park P3 Prague D6 ve středočeském Stochově vítá pod svou střechou nového nájemce

Společnost Müller-Technik do 9000 metrů čtverečních stěhuje sklady rozeseté po Středočeském kraji a do Stochova přesouvá také administrativní zázemí včetně managementu. Rozhodující byla blízkost k výrobní pobočce Müller Technik, která se nachází v nedalekých Lánech.

Společnost Müller-Technik CZ působí v České republice od roku 2006. Ve vstřikovací výrobě technických dílů převážně pro automobilový průmysl zaměstnává více než 150 lidí. Závod pracuje nepřetržitě ve čtyřsměnném provozu, a do skladu z něj proto každý den míří 450 až 500 palet hotových výrobků. Podobný objem palet také každý den putuje přímo za zákazníky, mezi které patří například společnosti Faurecia, Adient, BMW, Brose, Volkswagen Group nebo Yanfeng. Ve skladu ve Stochově je uloženo přibližně 9000 palet z plastu, hotových dílů, zakoupených dílů a obalů.

Na zásobovací vozy zde čeká pravidelná přepravní linka v celém kraji – výrobní závod společnosti totiž od Stochova leží pět set metrů v sousedních Lánech. Právě vzdálenost od výrobních kapacit byla jedním z rozhodujících argumentů pro stěhování do P3 Prague D6.

„Pro Müller-Technik jsme v budově vyčlenili bezmála 10 000 metrů čtverečních skladových ploch včetně mezaninu a adekvátního kancelářského zázemí. Do budovy se přesouvá i vedení společnosti, které tak bude mít přehled o skladových i nedalekých výrobních operacích z první ruky,“ říká Ondřej Titz, development manager ve společnosti P3 Logistic Parks.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest