Na poolingových paletách už polovina zboží pro dm drogerii

 

Společnosti CHEP a dm drogerie markt 15 let spolupracují na zefektivnění přepravy drogistického zboží

 

Během této doby neustále roste míra využití paletového poolingu, udržitelného modelu sdílení a opakovaného využívání palet, mezi společností dm drogerie a jejími dodavateli. Aktuálně je na sdílených paletách CHEP přepravována více než polovina zboží pro tento řetězec.

 

Hlavní výhodou poolingu je podle společnosti CHEP eliminace administrativy spojené se správou paletového konta

Všechny potřebné úkony zabezpečuje CHEP přímo s dodavateli. Zaměstnanci a spolupracovníci dm se tak nemusejí zabývat například tříděním palet či skladováním právě nevyužitých kusů.

 

„Ve spolupráci s CHEP vidíme tři zásadní výhody: úsporu nákladů spojených se skladováním prázdných palet, menší administrativní zátěž pro naše spolupracovníky a také servis a špičkovou kvalitu palet, kterou nám je společnost CHEP schopná garantovat. Jako příjemce palet jednoznačně upřednostňujeme poolingové řešení před tradiční paletovou výměnou,“ říká Vojtěch Nepraš, vedoucí příjmu zboží v dm drogerie markt CZ.

 

„Zrychlování a zefektivňování provozu, vytváření přidané hodnoty či poskytování nejlepších řešení a servisu je to, čeho si naši zákazníci obzvláště cení. Nesmírně nás těší, že dm drogerie náš přístup postavený na těchto pilířích oceňuje a je s paletovým poolingem spokojená,“ dodává Miroslav Voleský, retail sales & asset manager pro CHEP v České republice.

 

K červenci 2020 se díky partnerství CHEP a dm drogerie podařilo eliminovat 6296 kg potenciálně vyprodukovaného odpadu, snížit emise oxidu uhličitého o 77 062 kg a ušetřit až 66 893 decimetrů krychlových dřeva (data: CHEP).

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest