DB Schenker spustil službu pro luxusní značky

DB Schenker rozšiřuje svou produktovou nabídku o službu La Conciergerie

DB Schenker rozšiřuje svou produktovou nabídku o službu La Conciergerie a nabízí personalizovaný servis pro luxusní světové módní značky.

„V DB Schenker si uvědomujeme, že každý VIP klient má své vlastní nároky na přepravy luxusního zboží a módy. Naše nová služba La Conciergerie nabídne luxusní zákaznickou zkušenost i v oblasti logistiky. Přední světové módní značky tak budou moci dlouhodobě naplňovat očekávání svých věrných zákazníků,“ říká Torben Kock, globální manažer pro Consumer & Retail v DB Schenker.

Nyní je poprodejní servis La Conciergerie nepřetržitě dostupný ve více než 2000 pobočkách globální sítě DB Schenker. Nabízí přepravy a logistické služby pro rekonstrukce nebo otevírání prodejen, módní přehlídky, tiskové konference, výstavy nebo roadshow. Služba je vhodná také pro luxusní e-shopy, které chtějí zlepšit svůj zákaznický servis a spokojenost při expresních dodávkách pro VIP klientelu.

Nedávno DB Schenker otevřel sklad o rozloze 4000 metrů čtverečních ve švýcarském Stabiu, který je strategicky umístěn v bezcelní zóně poblíž centra italského módního průmyslu a několik významných evropských letišť, jako je Paříž, Frankfurt, Curych nebo Milán, je z tohoto skladu dostupných do několika hodin.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest