Mountpark pri Seredi sa rozširuje – pribudne 26 000 m2 skladovacích priestorov

Mountpark pri Seredi sa rozširuje – pribudne 26 000 m2 skladovacích priestorov

Spoločnosť Mountpark Logistics, popredný developer priemyselných a logistických nehnuteľností, začína v logistickom parku Mountpark Sereď so špekulatívnou výstavbou novej haly  s rozlohou 26 000 m². Budova, ktorá má potenciál vytvoriť vyše 300 pracovných miest v regióne, bola navrhnutá tak, aby spĺňala štandardy medzinárodnej certifikácie zelených a udržateľných budov BREEAM na úrovni veľmi dobre. Jej dokončenie je naplánované na prvý štvrťrok 2021.

Mountpark Sereď je významným distribučným uzlom západného Slovenska s prístupom k medzinárodnej diaľničnej sieti prostredníctvom rýchlostnej cesty R1 (E58), ktorá sa napája na diaľnicu D1 (E75) na križovatke Trnava. Ponúka tak rýchle spojenie do Českej republiky, Maďarska a Rakúska. Mountpark Sereď už v minulosti pritiahol spoločnosť Amazon, ktorá tu na 60 000 mprevádzkuje reverzné logistické centrum. Spoločnosť Mountpark v parku získala stavebné povolenie na ďalších 125 000 m2, ktoré umožňuje postaviť haly pre nových klientov veľmi flexibilne v priebehu 12 mesiacov.

„Na západnom Slovensku vidíme stúpajúci dopyt po moderných logistických priestoroch. Preto sme radi, že môžeme ponúknuť túto novú budovu, ktorú dokončíme začiatkom nasledujúceho roka,” hovorí Mario Sander, Managing Director pre strednú Európu v spoločnosti Mountpark, a dodáva: “Našim cieľom je klientom ponúkať tie najlepšie príležitosti na trhu a v Mountpark Sereď im môžeme poskytnúť vysoko kvalitné logistické budovy v prémiovej distribučnej lokalite.”

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest