Využitie brownfieldov je medzi investormi stále populárnejšie

Bývalé distribučné centrum potravín spoločnosti HAVI Logistics, v blízkosti centra Trnavy, ponúka 3500 m2 moderných skladových priestorov doplnených o takmer 1000 m2 špecializovaných mraziarenských a chladených skladov spolu s 500 mkancelárskeho zázemia. Distribučný komplex sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 2,4 ha s potenciálom na rozšírenie skladových priestorov o ďalších cca 3000 m2.

Nehnuteľnosť bola v minulosti kompletne zrekonštruovaná pre medzinárodnú logistickú spoločnosť HAVI Logistics, ktorá je špecialistom na skladovanie a distribúciu potravín a sortimentu rýchleho občerstvenia. Firma na Slovensku pôsobí od roku 2009 a zo svojho distribučného centra v Trnave zásobovala okrem iného sieť reštaurácií McDonalds a čerpacích staníc OMV.

Distribučný komplex pozostáva z viacerých objektov, ktoré ponúkajú uskladnenie vyše 3000 paliet. Unikátom nehnuteľnosti je takmer 1000 m2 špecializovaných skladov, ktoré spĺňajú všetky požiadavky pre skladovanie mrazených a chladených potravín. Veľkým pozitívom je taktiež umiestnenie komplexu v rámci neobývanej časti mesta Trnava, len 3 km od najbližšieho napojenia na diaľnicu D1, s dobrou dostupnosťou pre nákladné aj osobné automobily a menej ako 50 km od hlavného mesta Bratislavy.

Exkluzívnym zastupovaním predajcu bol poverený tím realitno-poradenskej spoločnosti JLL, ktorý pre spoločnosť HAVI sprostredkoval výstavbu nového distribučného centra v rámci CTParku v Trnave (8 650 m2), zahájenú koncom júna 2020. „Využitie brownfieldov je medzi investormi stále populárnejšie, a to najmä vďaka ich unikátnej lokalite a vybudovanej infraštruktúre. V tomto prípade ide navyše o zrekonštruovaný objekt, ktorý je možné využiť ako viac-teplotné potravinárske distribučné centrum,“ dopĺňa Jakub Volner, vedúci tímu priemyselných nehnuteľností JLL, ktorý stojí za predajmi výrobných areálov ICU Medical vo Vrábloch, Coca-Cola v Lúke a v apríli tohto roka aj bývalej výrobnej haly LINCOLN v Nitre.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest