Zásielkovňa je otvorená novým trendom v oblasti logistických a prepravných služieb
V súčasnosti je dostupnosť, flexibilita a pohodlnosť služieb pre zákazníkov dôležitejšia, ako kedykoľvek predtým. Tento trend vniesla spoločnosť Zásielkovňa aj do logistických a prepravných služieb a výsledkom je služba Medzi nami. Vďaka nej si môžu fyzické osoby posielať zásielky formou, ktorá výrazne šetrí čas i peniaze. Od jej spustenia na Slovensku v novembri 2019 ju využilo už viac ako 5200 zákazníkov na prepravu  viac ako 17 000 zásielok.
Na podporu služby prichádza Zásielkovňa aj s novou kreatívnou kampaňou, ktorej hlavným cieľom je poukázať na kľúčové benefity služby Medzi nami – dostupnosť, rýchlosť, kvalitu a skvelé ceny. Aplikácia zároveň umožňuje jednoduché odoslanie i prijatie zásielky na jednom z vyše 800 podacích a výdajných miest na celom Slovensku a 3000 v Českej republike. Zákazník si pritom sám určí, kedy a kde mu najviac vyhovuje zásielku podať i vyzdvihnúť. „Medzi nami pomáha ľuďom prekonávať limity. V Zásielkovni im ponúkame možnosť, ako pokračovať v drobných láskavostiach a výpomoci aj vtedy, keď sú od seba vzdialení. Práve tieto momenty nás zbližujú a preto tvoria hlavný rámec našej aktuálnej kampane,“ hovorí Alex Gerbóc, marketingový manažér Zásielkovne.
Služba Medzi nami je súčasťou inovatívnej aplikácie Zásielkovňa. Samotné odosielanie zásielky je doslova na pár klikov. Stačí zadať meno príjemcu, jeho telefón a e-mail a vybrať cieľové výdajné miesto. Klient si môže vybrať aj doplnkové služby, napríklad dobierku, alebo pripoistenie. Cenu je vždy viditeľná jasne a bez skrytých poplatkov. Platenie je rýchle, bezpečné a prebieha online cez platobnú kartu. Po zaplatení je zásielka vložená do systému. Stačí už iba priniesť zabalenú zásielku na ľubovoľné podacie miesto a zadať vygenerované heslo. Rýchlo a pohodlne, bez tlače štítkov a státia v radoch.
„Na Slovensku vidíme rastúci záujem zákazníkov o slobodnú voľbu, kedy a kde svoje zásielky podajú, a kedy a kde si ich vyzdvihnú. V prvých troch mesiacoch roka 2020 sme doručili celkovo takmer milión zásielok. Zákazníci čoraz častejšie volia možnosť doručenia do výdajných miest, ktoré si vyberú sami a pohodlne sa po svoju zásielku zastavia,  kedy im to najlepšie vyhovuje. Ako reakciu na potreby zákazníkov sme umožnili aj opačný proces – t.j. odosielanie zásielok z výdajných miest, ktoré sú zároveň aj podacími miestami,“ vyjadril sa Alexander Jančo, CEO Zásielkovne.
V máji tohto roka padol rekord milión prepravených zásielok pomocou služby Medzi nami v rámci celej skupiny Packeta, do ktorej patrí aj Zásielkovňa. Cielenou kampaňou chce spoločnosť dosahovať podobné čísla v rámci tejto služby aj na Slovensku. V súčasnosti si už aplikáciu stiahlo viac ako 18 000 používateľov.
Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest