Nová služba balíkáře: Kreditní systém pro drobné podnikatele

Přepravní společnost GLS zavádí novou službu. Online aplikace e-Balík v nové verzi Profi umožní platby pomocí kreditů, tvorbu více adresářů, import kontaktů či hromadný tisk štítků. Testování nové služby za účasti vybraných zákazníků probíhalo od začátku letošního roku. Nyní je systém už v ostrém provozu.

Online aplikace e-Balík společnosti GLS umožňuje bez nutnosti registrace vyřídit odeslání zásilek do celé Evropy. V aplikaci stačí zadat údaje k balíku a poté ho odnést do libovolného GLS ParcelShopu, případně si objednat vyzvednutí kurýrem GLS na jakékoliv adrese v ČR. V takovém případě přijede kurýr na požadovanou adresu již přímo s natištěnými přepravními štítky. Aktuální stav přepravy mohou odesílatel i příjemce sledovat online. S registrací jsou pak dostupné další služby jako odeslání na dobírku nebo možnost uložit si adresy příjemců pro opakované použití.

E-Balík ve verzi Profi nově umožňuje dávkově nahrávat kontakty z počítače pomocí CSV souboru i hromadný tisk přepravních štítků. Nově přibyla k přímé online platbě možnost dobíjení kreditu, a to i klasickým bankovním převodem. Při dosažení většího počtu odeslaných balíků kreditový systém umožní dostat automaticky slevu.

Během několika dnů si svoje první kredity nabily již desítky firem. Jednou z nich je také liberecká tiskárna Ofset Valeš, která na trhu působí přes 30 let. „Služba e-Balík Profi od GLS je pro nás opravdu výhodná. Kromě příjemné ceny a možnosti dosáhnout slev je pro nás důležitá také rychlost a spolehlivost přepravy,“ říká zakladatel rodinné firmy Jindřich Valeš.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest