Dachser zorganizoval speciální charterové lety do Číny

V reakci na omezenou kapacitu v letecké přepravě způsobenou šířením nového koronaviru, nyní známého jako Covid-19, vypracoval logistický provider Dachser nouzový plán pro charterové lety. Jeho zákazníci mohou od nynějška pro své přepravy využít spolehlivou prémiovou leteckou službu z Frankfurtu do Číny.

V důsledku koronavirové nákazy přerušilo mnoho leteckých společností své letecké spojení do Číny, což vede k omezeným kapacitám na trhu. Proto tým Dachser Global Management Air organizuje vlastní charterové lety do Číny. První z několika plánovaných charterových letů do Šanghaje proběhl úspěšně. Na tomto letu přepravoval Dachser zdravotnický materiál.

Dachser nabízí svým zákazníkům pravidelné a prémiové letecké služby mezi Čínou a zbytkem světa. Do konce března se plánují další lety z Frankfurtu, zvažují se další možnosti letů z Evropy, USA a Latinské Ameriky. „Díky tomuto specializovanému řešení můžeme našim zákazníkům nabídnout spolehlivé přepravní kapacity do Číny a reagovat tak na omezení spojená s novým typem koronavirové nákazy,“ říká Timo Stroh, head of global air freight společnosti.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest