Společnost Gebrüder Weiss odbaví díky novému terminálu v Plzni více zásilek. Crossdocková hala o rozloze 1200 metrů čtverečních má dvojnásobnou manipulační plochu než doposud využívané prostory. „Kromě bezpečnějšího skladování nám díky více než dvojnásobné manipulační ploše nově používaný objekt umožňuje také efektivnější a rychlejší odbavení rostoucího počtu zásilek v regionu,“ říká Jan Kodada, ředitel obchodu a marketingu Gebrüder Weiss ČR.

 

Mezinárodní logistická společnost Gebrüder Weiss využívá nově pro svou pobočku v Plzni větší rozšířený sklad pro překládku v nově vybudovaném Business parku v Plzni-Vejprnicích. Nově má k dispozici šest nakládacích ramp doplněných úrovňovým vjezdem.

 

Vedle vyšší kapacity a kvality prostor používaných pro odbavení zásilek a skladování zboží je krokem vpřed i 120 metrů čtverečních moderního prostoru kanceláří. „Přesun naší pobočky do Business parku ve Vejprnicích nám umožňuje optimální zvládání počtu zakázek, který zejména v předvánočním období obvykle prudce roste. Na novém pracovišti máme také podmínky nutné pro další zkracování doby překládky a tím i celkového času potřebného k přepravě zásilek do požadovaných destinací,“ uvádí Jan Kodada.

 

Terminál v Plzni-Vejprnicích je jednou z devíti českých poboček společnosti Gebrüder Weiss.

 

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest