Společnost Linde Material Handling Česká republika 26. září slavnostně otevřela svou novou pobočku v Hradci Králové. Na ploše 7000 metrů čtverečních tu nabízí služby v oblasti intralogistiky, pronájmu či prodeje nové i repasované manipulační techniky. Pobočka v místní části Plotiště nad Labem je dopravně dostupná jak z města, tak i z dálnice D11.

Pozvaní hosté si prohlédli ukázky nové techniky a měli také možnost zažít premiéru nových modelů vychystávacích vozíků v ČR. Během slavnostního otevření získali účastníci informace o moderních řešeních intralogistiky, o digitalizaci i energy managementu. Měli si také možnost prohlédnout repasovanou manipulační techniku s možností okamžitého odběru.

„Pobočka v Hradci Králové je již šestá, kterou v České republice máme. Regionálním přístupem přispíváme ke snižování celkové zátěže životního prostředí, protože naše vozíky jsou k dispozici tam, kde se používají a odpadá tak nutnost jejich přepravy,“ shrnul David Čepek, jednatel a ředitel společnosti Linde Material Handling Česká republika.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest