Od července tohoto roku jsou společnosti Nagel Polska, Nagel Česko a Nagel Slovensko řízené společným rozhodovacím centrem.Regionalizace má zjednodušit logistické procesy, integrovat a více optimalizovat dopravu. „Pro naše klienty z těchto tří zemí je to velmi dobrá informace. Tento projekt má významné výhody: užší spolupráce domácích firem v regionu,výměna know-how, zkušeností a nápadů, což zase zaručuje vysoký standard služeb, které poskytujeme,“ říká Robert Katafiasz, předseda představenstva tří národních společností Nagel-Group.

Skupina Nagel-Group působí ve východní Evropě od roku 2002. V uplynulých letech výrazně posílila svou pozici v tomto regionu, dosáhla trojciferný obrat a získala důvěru 800 zákazníků. Dalším krokem, který urychluje tento vývoj, je regionalizace.

Skupina Nagelmá v Polsku, České republice a na Slovensku 10 poboček s celkovou skladovací plochou 88 500 metrů čtverečních a šest překladišť. Firma zaměstnává tisícovku zaměstnanců. Vozový park přibližně 1000 nákladních automobilů dodává potraviny do obchodních řetězců, hotelů, skladů a jiných vykládacích míst. Ročně je to téměř 4,5 milionu palet.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest