BNP Paribas Real Estate koupila experty na řízení Traker

O další odborné služby rozšiřuje svou nabídku pro klienty z oblasti logistiky a výroby mezinárodní poradenská společnost BNP Paribas Real Estate. Završením akvizice úzce specializované agentury Traker nově nabízí také odborné poradenství zaměřené na procesy v logistice a řízení dodavatelského řetězce. Tým Trakeru pomůže BNP Paribas Real Estate nadále posilovat v segmentu průmyslových nemovitostí, odkud se rekrutuje i stále více zakázek a klientů.

Nové oddělení, nazvané díky mezinárodnímu přesahu Logistics and Supply ChainConsulting, má hlavní zázemí ve Francii. Je to dáno mimo jiné tím, že kooptovaný tým deseti odborníků ze získané platformy Traker je právě odsud. V čele nové divize stanuli zakládající partneři Trakeru– Mike Haziza a ErwanGiraud.

Do BNP Paribas Real Estate přinášejí zkušenosti ze sektoru logistiky, výroby, ale i maloobchodu. Traker se specializoval na poradenství k integrovanému moderní řízení společností s ohledem na jejich charakter a specifické potřeby. Jde především o synergii na úrovni dodavatelů, ale i odběratelů, často na panevropské nebo globální úrovni.

Akvizice společnosti Traker je dalším z řady kroků, jimiž BNP Paribas Real Estate posiluje své postavení na poli průmyslových nemovitostí, kam spadá také logistika v maloobchodu. O zakázky a klienty se na evropské úrovni stará centralizovaný tým v Issy-les-Moulineaux. K jeho posledním posilám patří také Arthur Rodriguez, který dlouhé roky působil coby zástupce ředitele velkých průmyslových a logistických projektů v CBRE France.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest