Firma Kühne + Nagelpředstavila službu KN Pledge – garanci tranzitního času v námořní přepravě s 100% zárukou vrácení peněz, která se týká přeprav celokontejnerových zásilek.

Kühne + Nagel ručí za dodržení tranzitního času pro všechny kombinace od základní přepravy „port-to-port“ po komplexní dopravu „door-to-door“. Podle společnosti to umožňuje fakt, že po desítky let sbírá datové soubory a také data o pohybu plavidel v reálném čase zanesené do online platformy Sea Explorer.

Kühne + Nagel obsluhuje více než 63 000 párových přístavů a nabízí přes 750týdenních lodních spojení s návaznou pozemní dopravou.

V rámci nové služby jsou také kryta rizika spojená se ztrátou či poškozením zboží až do výše 100 000 dolarů na kontejner. Pojištění se vztahuje na náhodné poškození včetně nedbalosti způsobené osobami ve službách dopravce během plavby, požár, výbuch, smetení do moře, pohromy, nebezpečí a nehody na mořia jiných splavných vodách, vyšší moc, přírodní pohromy, válečná rizika a rizika stávek s přihlédnutím k ustanovením o válkách a stávkách i rizika společné havárie.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest