Společnost STILL uvedla produkt STILL neXXtfleet, který představuje on-line portál pro správu flotil manipulační techniky. Portál nabízí užitečná data týkající se flotily manipulační techniky a jako internetová aplikace je dostupný všude, kdykoli a pro všechna zařízení umožňující přístup k internetu.

„Systém neXXtfleet umožňuje našim zákazníkům přístup ke všem relevantním údajům o vozovém parku pouze pomocí jediné registrace. Veškeré údaje k flotile a vozíkům v jednom systému. Zákazník vidí kompletní informace týkající se využívání všech vozíků. Nejde jen o vytížení jednotlivých strojů, ale má k dispozici také informace o případném poškození každého vozíku a přehled o servisních zásazích a preventivních prohlídkách,“ vysvětluje Václav Hodan, SAP key user ve společnosti STILL ČR a dodává, že vizualizace a modulární struktura s celkem devíti dílčími aplikacemi umožňují zákazníkovi sledovat pouze informace, které právě potřebuje.

Zákazník nemusí v aplikacích informace vyhledávat, protože neXXtfleet prostřednictvím systémového hlášení či e-mailu automaticky připomene blížící se termín technické prohlídky nebo například upozorní na překročení nákladů.

„Zákazník může nahlédnout například do historie faktur nebo se podívat na další užitečná data. Je pouze na něm, co potřebuje v danou chvíli sledovat. Veškerá data ukládáme do našeho systému, k němuž má zákazník přístup. Na palubní desce systému uživatel okamžitě vidí nejdůležitější informace, které si předem zvolil z příslušných aplikací,“ podotýká Václav Hodan.

Systém neXXtfleet je on-line dostupný pro všechna koncová zařízení. Příslušný pracovník s ním může pracovat nejen prostřednictvím počítače, ale také pomocí tabletu nebo chytrého telefonu. Potřebné informace má tedy okamžitě k dispozici, i když právě není ve své kanceláři.

NeXXtfleet se momentálně skládá z devíti aplikací, které jsou rozděleny do základních balíčků: Basic: aplikace FleetOverview, Data Plus a Service Report Plus; Business: aplikace Cost Reporting a KPI Monitor; Service: aplikace MaintenanceControl, OperatingHours a Truck LifeAnalysis; Performance: aplikace FleetUsage.

Například aplikace Data Plus umožňuje sledování vozíků i jiných značek než STILL. FleetOverview slouží pro přehled flotily vozíků.Cost Reporting umožňuje sledování nákladů na opravy jednotlivých vozíků. Přehled o poškozeních a nákladech na opravy poskytuje aplikace KPI Monitor.MaintenanceControl nabízí na časové ose přehled provádění údržeb jednotlivých vozíků a plánování následných kontrol. OperatingHours ukazuje u každého vozíku nájezd motohodin. Truck LifeAnalysis poskytuje přehled flotily vozíků včetně jednotlivých servisních zásahů. Tato aplikace nabízí servisní zprávy o provedených technických kontrolách vozíků.Aplikace FleetUsage nabízí možnost aktuálního sledování vytížení flotily.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest