Logistické inovace z různých stran exkluzivně na fóru LOG-IN 2019

Inspirativní případové studie, inovace i panelové diskuse zaměřené na přitažlivá témata z oboru logistiky. Ano, toto vše bude i tentokrát součástí nadcházejícího 16. ročníku fóra LOG-IN. Letos poprvé se fórum uskuteční v novém unikátním konferenčním prostoru O2 UNIVERSUM. Účastníci mohou také opět těšit na vyhlášení vítězů soutěže o nejlepší logistické inovace uplynulého roku – Ocenění LOG-IN.

 Fórum LOG-IN proběhne ve čtvrtek 21. listopadu 2019 O2 UNIVERSUM v Praze.
Akci  opět obohatí řada renomovaných odborníků a firem, jež se podělí o své zkušenosti a odborné kompetence.

Diplomy a příslušné trofeje budou vítězům výše zmíněné inovační soutěže předány na Galavečeru logistické inovace, který se uskuteční hned po skončení odborného programu fóra LOG-IN. Oceněny budou inovace ve čtyřech základních kategoriích. Půjde jednak
o Technickou a technologickou inovaci roku, dále Projektovou inovaci roku, Inovaci v logistických realitách a zbývající kategorií je Fachman roku.

V programu fóra LOG-IN nebude samozřejmě chybět oblíbený speed-datingový systém obchodních schůzek BizLOG, kdy obě zúčastněné strany mohou rychle zjistit, zda je přínosné rozvinout jednání dále do konkrétní podoby. Tato setkání umožňují efektivně získat zajímavé kontakty a informace jak na straně poskytovatelů logistických služeb a produktů, tak i pro uživatele.

Podrobnější informace včetně možnosti registrace jsou k dispozici na stránce www.log-in.cz. Pro uživatele logistických služeb je vstup zdarma.

Fórum LOG-IN se koná pravidelně již od roku 2004. Pořadatelem oblíbené odborné akce je skupina ATOZ Logistics.

 

Akci partnersky podpořily následující společnosti:

Zlatým partnerem a partnerem Ocenění LOG-IN je 108 AGENCY.

Stříbrnými partnery jsou GS1 Czech Republic, Contera, K2.

Bronzovými partnery jsou ANASOFT APR, Bossard CZ, CTP, Flash Services, Prologis.

Partnerem fóra je PROMAN.

Speciálním partnerem je WAU! Studio.

Partnerem e-mailové komunikace jsou emailkampane.cz.

Partnerem techniky je ParillaSound.

Mediálními partnery fóra jsou tato média: Systémy Logistiky CZ a SK, Zboží&Prodej, Tovar&Predaj, Svět balení, Automa, Development News, Česmad Bohemia, DL Profi, Dopravní noviny, Edizone, Edumenu.cz, INFO 859, Logistický monitor, IT Systems, SystemNEWS, SystemOnLine, Truck & Business, Truck – Business.cz, Svět Průmyslu, ElektroPrůmysl, TECHNIKA SK, Transport Magazín a společnost SHINE.

 

 

 

Kontakt:
Kateřina Pučálková
project manager
E-mail: katerina.pucalkova@atoz.cz
Tel.: +420 739 628 425

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest