Zásilkovna se stala partnerem Aukra

Zásilkovna se stala partnerem společnosti tržiště Aukro. Všichni zákazníci Aukra tak nyní mohou k odeslání koupeného nebo prodaného zboží v aukcích využít také služeb Zásilkovny.

„Nakupující na Aukru si nyní mohou vyzvednout své zásilky na více než 1700 našich výdejních místech, vzájemná spolupráce obou firem jim tak výrazně zpříjemnila online nakupování. Využívat také mohou naši novou službu pro doručování Zásilek mezi fyzickými osobami Mezi námi. Jde o jeden z nejjednodušších a nejlevnějších způsobů odesílání zásilek mezi fyzickými osobami na trhu,“ říká Simona Kijonková, zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny.

„Spolupráce mezi Aukrem a Zásilkovnou je další novinkou, kterou Aukro přináší svým uživatelům. V tomto roce zaznamenáváme významné meziroční růsty v počtu aukčních transakcí, a to zejména u nepodnikatelských účtů. Proto věříme, že bude Zásilkovna skvělou alternativou k dosavadním možnostem přepravy a na tuto spolupráci se těšíme,“ říká Lumír Kunz, CEO společnosti Aukro.

Fyzické osoby mohou využít novou službu Zásilkovny Mezi námi. Cena služby pro doručování zásilek mezi fyzickými osobami začíná na 65 korunách včetně DPH. Zákazník vyplní všechny potřebné údaje pro odeslání zásilky přes mobilní aplikaci a na výdejním místě Zásilkovny sdělí pouze vygenerované heslo k zásilce.

Pro podnikatele, kteří mají smlouvu se Zásilkovnou, bude proces s odesíláním zboží prodaného či zakoupeného na Aukru fungovat podle již stanovených podmínek. Navíc se jim otevře nový distribuční kanál pro prodeje na Aukru.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest