Na začátku května bylo ve Fürthu otevřeno nové školicí centrum STILL zaměřené na intralogistiku. Na celkové využitelné podlahové ploše475 m² nabízejí školitelé STILL budoucím pracovníkům optimálnípodmínky pro výcvik.

Kromě školicího centra v hamburském firemním ústředí od nynějška existuje druhéstředisko výuky, kam se sjíždějí nováčci v oboru mechatronického inženýrství z celého Německa, aby v pozdějších fázích svého výcviku společně absolvovali praktickémodulární semináře zaměřené na intralogistiku. V průběhu několikaměsíční přestavbyvznikly moderní učebny s přilehlou mechatronickou dílnou.

Moderní místnosti fürthského školicího střediska nabízejí novým mechatronikům usilujícím o kariéru servisního technika ideální podmínky pro výukovémoduly zaměřené na jednotlivé produkty. Až doposud absolvovali noví pracovníci tytoškolicí bloky decentralizovaně na pobočkách STILL po celém Německu.

Centralizace, která nyní proběhla ve školicím středisku ve Fürthu, přináší synergii a potřebnou úroveň výcviku pro všechny lokality.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest