Transport maskotů hokejového šampionátu, stejně jako dalších 200 000 reklamních předmětů, zajistila logistická společnost GEFCO. Zadavatelem transkontinentální přepravy zásilek z Číny a Ruska byla společnost Sportconcept, GEFCO přepravilo předměty na Slovensko a realizuje také jejich door-to-door distribuci do míst konání Mistrovství světa.

Mezinárodní logistická společnost GEFCO zajistila přepravu plyšových maskotů IIHF 2019 a dalších 200 000 reklamních předmětů vyrobených pro Mistrovství světa v hokeji z Číny a Ruska na Slovensko. Medvědi i další předměty na Slovensko dorazily intermodální přepravou –podle destinace nakládky byli transportováni kombinací železniční a námořní přepravy z Číny, část předmětů na Slovensko dorazila letecky a po železnici z Ruska.

Pro zadavatele, společnost Sportconcept, realizovala GEFCO také distribuci předmětů do fanshopů a fanzón v Bratislavě i Košicích po celou dobu trvání šampionátu. „Reklamní předměty byly distribuovány podle objednávek z našich skladových prostor v Senci,“ uvádí Roman Miklovič, senior business developer společnosti GEFCO, který se podílel na designu toků reklamních předmětů pro IIHF 2019.

Kromě maskotů šampionátu společnost GEFCO přepravila také hokejové dresy, mini hokejky, oděvy s logem Mistrovství světa, dále pak fan klobouky nebo třeba originální otvíráky na lahve ve tvaru hokejového puku, to vše s vlajkami států zápolících o titul Mistrů světa.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest