Geis otevřel balíkové depo v Praze – Štěrboholech

Dva měsíce po otevření nové pobočky pro balíkovou logistiku ve Velkých Přílepech přestěhovala skupina Geis na konci dubna i svoji balíkovou pobočku obsluhující severní části středních Čech a Prahy z Měšic do pražských Štěrbohol.

„Pobočka v Měšicích, která sloužila od roku 2012, již neodpovídala plně standardům skupiny, a rozšíření v tomto objektu nebylo možné. Proto jsme se rozhodli pro stěhování, které nám navíc umožnilo optimalizovat přepravní síť a zkrátit některé dojezdové trasy,“ vysvětluje Jaromír Roušavý, regionální provozní ředitel Geis Parcel CZ.

Nová pobočka leží v těsné blízkosti Štěrboholské spojky a Průmyslové ulice. „Pobočka je skutečně na strategickém místě, a pokud se rozhodneme, můžeme ji využít i například jako tzv. city depo k obsluze centra Prahy, protože dojezd je odtud optimální,“ dodává Jaromír Roušavý.

Pobočka, která prošla značnými stavebními úpravami, vyhovuje plně balíkové logistice. Hala pro třídění zásilek má rozlohu zhruba 2000 metrů čtverečních a mimo dostatečného počtu dveří pro vykládku a nakládku rozvozových vozidel jsou zde tři brány pro kamiony. Administrativní zázemí se rozkládá na ploše 150 metrů čtverečních.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest