C.S.CARGO investovalo 155 milionů do vozového parku

 

Skupina C.S.CARGO nakoupila v roce 2018 kamiony téměř za 155 milionů korun. Pořídila za ně 51 vozidel značek Mercedes-Benz, Volvo, MAN a Renault a 48 přípojných vozidel. Úplnou novinkou bylo zakoupení šesti na zakázku vyrobených návěsů pro přepravu specifické manipulační techniky.

Z více než padesátky tahačů byla většina značky MAN, mezi přípojnými vozidly převládala stejně jako v předešlém roce značka Krone. Nová vozidla putovala do české a částečně do polské flotily.

Naprostou novinkou byl nákup šesti na zakázku vyrobených návěsů značky Pavelli pořízených pro klienta Linde MaterialHandling. Návěsy slouží pro přepravu vysokozdvižných vozíků a logistické techniky, které nelze převážet v klasickém návěsu.

„Každoroční stamilionové investice do obnovy flotily přináší našim řidičům vyšší bezpečnost, větší pohodlí na cestách a zároveň snižují provozní náklady. Velkou výzvou pro nás bylo zakoupení šesti na zakázku vyrobených návěsů pro přepravu specifické manipulační techniky. V naší flotile je to úplná novinka, a ani v Evropě se takto unikátní návěs běžně nevidí. Takovéto projekty vítáme, neboť nás obohacují nejen profesně, ale motivují i naše zaměstnance,“ uvádí Aleš Willert, generální ředitel skupiny C.S.CARGO.

Skupina C.S.CARGO disponuje flotilou moderních a pravidelně servisovaných vozidel. Za posledních osm let pořídila vozidla za téměř dvě miliardy korun. Při nákupu nových nákladních aut je kladen důraz také na to, aby splňovala evropskou ekologickou normu Euro 6.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest