Andrea Čekovská | ANASOFT

Andrea Čekovská je ředitelkou Smart Industry divize v společnosti ANASOFT. Společnost ANASOFT je software house poskytující široké portfolio řešení a technologických inovací s mezinárodním přesahem včetně vývoje softwaru na míru, komplexní správy IT, bezpapírové kanceláře, správy nemovitostí nebo kyberbezpečnosti.

Andrea pracuje v společnosti od jejího založení v roce 1993 a má bohaté zkušenosti z řízení rozsáhlých IT projektů, konzultačních a analytických služeb, které zastřešovala jako ředitelka divize vývoje softwaru. Jako ředitelka Smart Industry divize řídí projekty digitální transformace průmyslových podniků a implementace inovací a technologií Průmyslu 4.0 do logistických a výrobních procesů. V rámci společnosti se také podílí i na výzkumně-vývojových aktivitách v oblasti umělé inteligence, neuronových sítí, nebo rozšířeného rozhraní člověk-stroj.

Společnost ANASOFT byla v roce 2009 vyhlášena za IT firmu roku a  je čtyřnásobným nositelem prestižního ocenění Via Bona za filantropické aktivity a zodpovědné podnikání.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest