TitanX otevřelo distribuční centrum v CTParku Opole

Švédská společnost TitanX Engine Cooling, dodavatel v oblasti užitkových vozidel, oficiálně spustila provoz distribučního centra v CTParku Opole v Polsku. Halu o velikosti 4 000 metrů čtverečních bude TitanX plně využívat pro rostoucí trh s náhradními díly v lednu příštího roku.

Přední švédský dodavatel v oblasti užitkových vozidel působící ve Švédsku, USA, Mexiku, Číně i Brazílii si CTPark Opole vybral jako ideální místo pro svou expanzi. „Vybrali jsme si CTPark Opole, protože perfektně vyhovuje našim požadavkům – město Opole je blízko jak zákazníkům, tak dodavatelům a je dobrým místem pro nábor nových zaměstnanců,“ říká Matt Moore, vedoucí odštěpného závodu ve společnosti TitanX.

CTPark Opole je strategicky umístěn v jihozápadním Polsku, v blízkosti mnoha výrobců nákladních automobilů a dodavatelů z odvětví strojírenství a s přímým přístupem k mezinárodní silniční síti. Lokalita je také vhodným místem pro nábor kvalifikovaných lidí, kteří chtějí pracovat ve středně velké mezinárodní společnosti. Společně s dalšími pozemky, které má CTP k dispozici, může park nabídnout téměř 71 000 metrů čtverečních zastavitelné plochy.

„Jsem rád, že mohu TitanX přivítat v našem parku a těším se na vzájemnou spolupráci, o níž jsem přesvědčen, že společnosti přinese řadu úspěchů na polském trhu,“ řekl Hendrik Jung, director of key accounts v CTP.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest