Yale odhalil svůj vozík s dosud největší nosností

Yale Europe Materials Handling představila vysokozdvižný vozík s dosud největší kapacitou – GDP160EC12. Nový model, nejnovější přírůstek řady Yale EC Series, dokáže zvednout 16 tun v místě nákladu s hodnotou 1200 mm, což umožňuje efektivnější převážení neskladných a co do rozměrů zvláštních nákladů.

Vozík je určený pro práci v širokém rozsahu průmyslových odvětví a aplikací a společnost Yale se rozhodla předvést jeho manipulační schopnosti se dřevem na první veřejné ukázce This is Yale v září. Průmysloví odborníci Yale zdůraznili jeho vynikající vlastnosti chlazení, ergonomiku obsluhy, výtečnou manévrovatelnost a snadný servis jako klíčové vlastnosti podtrhující jeho schopnost vydržet drsné provozní podmínky lesního hospodářství.

Model GDP160EC12 vychází ze zavedené 8–16tunové řady Yale EC Series a dále staví na klíčových charakteristikách, které činí tyto vozíky tak robustní v nejobtížnějších aplikacích. Model GDP160EC12 těží z nejnovějších aktualizací výhledu obsluhy a zvětšeného rozsahu možností přepravy nedávno představených pro tuto řadu.

Umístění zvedacích mechanizmů bylo optimalizováno pro zlepšení výhledu obsluhy mezi sloupkovými kanály. Pozice kanálů a příčníků byly rovněž optimalizovány pro získání více prostoru mezi kanály a další zlepšení výhledu obsluhy.

Díky úzkému profilu přední nápravy je možné zvětšit osovou vzdálenost místa pro náklad, což umožňuje montáž upínací desky co nejblíže k hnacím kolům. Tím vznikl prostor pro těžké sloupky bez nutnosti nárůstu vzdálenosti čela nákladu. Velké zaoblené přední okno, a široká zadní okna, dále přispívají k optimalizaci ergonomiky obsluhy.

Nejnovější verze řady Yale EC Series je vybavena 2440mm integrálními vidlicemi pro optimalizovanou nosnost a výhled ve standardu a k dispozici je rozšířená řada upínacích desek s čepy nebo háky, umožňující přizpůsobení vozíku tak, aby splňoval potřeby specifických způsobů použití.

Upínací desky s čepy mohou poskytovat maximální nosnost s maximálním bočním posunem v libovolné poloze vidlice na plochých upínacích deskách. Upínací desky s duální funkcí bočního posunu a polohování vidlic (DFSSFP) s možností upevnění pomocí háků se ideálně hodí pro aplikace, které vyžadují rychlou a snadnou výměnu mezi vidlicemi a nástavci.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest