Maurice Ward je nově v Panattoni Parku Pilsen West

Proměna Plzeňska v průmyslové srdce střední Evropy pokračuje. Developerská společnost Panattoni Europe předala u Nýřan druhou polovinu dobudované haly o ploše 13 000 metrů čtverečních logistické společnosti Maurice Ward. V první části budovy se nedávno zabydlel výrobce automobilových interiérů International Automotive Components (IAC). Panattoni Park Pilsen West během jednoho roku přivítal čtyři nové zájemce. Panattoni Europe zde navíc připravuje výstavbu další budovy o rozloze 16 000 metrů čtverečních.

„Vypadá to, že nejžádanější hodnotou pro současný český průmysl je poctivé dodržování proslulého skautského hesla ‚vždy připraven‘. V případě společnosti Maurice Ward jsme byli ve správný čas na správném místě. Speciální poděkování patří našemu generálnímu dodavateli, společnosti Kajima Czech Design and Construction, za provedení úprav pro nového klienta ve velice krátké době,“ říká Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe pro Českou republiku a Slovensko.

„Chtěli jsme se vyhnout výstavbě a čekání na nové prostory. Společnost Panattoni Europe nám v rekordním čase nabídla takřka hotové řešení, takže budeme moci velice rychle zahájit provoz nového skladu, který nám pomůže optimalizovat distribuční procesy,“ říká Jiří Bárta, logistics director společnosti Maurice Ward.

V průmyslové zóně sídlí společnosti jako Trost, Faurecia, Sony, IAC či Alutech. Kapacita atraktivního parku je již téměř vyčerpána.

 

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest