Eurowag predstavil novú mýtnu jednotku

Eurowag, popredný poskytovateľ platobných riešení v oblasti mýta v Európe a registrovaný poskytovateľ EETS, predstavil zoznam rozšírených funkcií v dlho očakávanej palubnej jednotke, ktorá bude postupne akceptovaná na platbu mýta v celej Európe.

Nová palubná jednotka umožní zákazníkom platiť za mýto v Maďarsku a Rakúsku, za Dánsko-Švédske mosty, čoskoro aj v Slovinsku a Belgicku, a následne v Nemecku, Francúzsku, Španielsku, Portugalsku, Taliansku, Poľsku, v Českej republike a zvyšku Európy.

Zároveň sa nová palubná jednotka automaticky prepína pri prechode hraníc medzi krajinami, vďaka čomu majú vodiči istotu, že platba mýta prebieha stále s Eurowagom. Okrem toho EETS jednotka poskytuje informácie o GPS polohe vozidla a je jedinou OBU, ktorá disponuje farebným displejom s jednoduchým užívateľským menu pre vodičov. Hlavným prínosom zariadenia je univerzálnosť, jednotka sa dá ľahko prenášať medzi vozidlami a napájať z 24/12V

„Zjednodušená registrácia, ľahká inštalácia a užívateľsky prívetivé rozhranie poskytnú zákazníkom Eurowagu úplne nové skúsenosti, ktoré prinesú dopravným spoločnostiam úsporu nákladov. Časy, keď boli čelné sklá vozidiel plné mýtnych jednotiek, končia vďaka novej palubnej jednotke pre celú Európu. Výhody, ktoré prináša pre dopravcov a vodičov, sú nesporné!“ vysvetľuje Bruno Launois, Výkonný riaditeľ pre mýto v Eurowagu.

Prvé palubné jednotky bude zákazníkom budú distribuované koncom roka 2018.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest