Bridgestone představil pneumatiku Ecopia H002

Bridgestone představil nejnovější generaci hospodárných pneumatik Ecopia. Nové pneumatiky Ecopia H002 s inovativním konceptem dezénu a nově vyvinutou technologií směsi umožňuje vozovým parkům pro dálkovou dopravu snižovat celkové náklady.

 

Nová pneumatika Ecopia H002, ať se jedná o vodící nebo záběrové pneumatiky či pneumatiky pro návěsy a přívěsy, má hodnocení A na informačním štítku EU. Použitím nových pneumatik Ecopia na všech nápravách tažných i přípojných vozidel by mohl podle výrobce průměrný vozový park pro dálkovou dopravu ušetřit více než 200 000 eur ročně v oblasti nákladů na palivo a snížit emise oxidu uhličitého o 546 tun ročně.

 

Nová pneumatika Ecopia obdržela ve verzích pro všechny nápravy tažných i přípojných vozidel hodnocení adheze na mokru B na informačním štítku EU. Nová řada pneumatik Ecopia splňuje tedy veškeré legislativní požadavky na zimní provoz v celé Evropě. Ecopia obdržela za svou kvalitu a bezpečnost také certifikaci „Tyre Test Mark“ od společnosti TÜV SÜD, a to pro vodicí pneumatiky, záběrové pneumatiky i pneumatiky pro návěsy a přívěsy.

 

Nová pneumatika Ecopia H002 byla uvedena na trh v září 2018 s rozměrem 315/70 R 22,5 (vodicí/záběrová), resp. 385/55 R 22,5 (návěsy/přívěsy). Další čtyři produkty budou k dispozici do konce roku 2018. Produktová řada bude v roce 2019 doplněna také o pneumatiky s profilovým číslem 60, aby pokrývala všechny důležité rozměry pneumatik pro dálkovou dopravu.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest