cargo-partner zabezpečuje export čokolád Zotter

Portfólio výrobcu čokolád zahŕňa viac ako 400 rozličných druhov čokolád, pričom všetky sú organické, fair-trade a s EMAS certifikátom Zotter distribuuje svoje výrobky do približne 4000 maloobchodných miest po celom svete, 80 % z nich je v Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku.

Okrem svojej prevádzky v Styrii v Rakúsku, so 180 zamestnancami, prevádzkuje spoločnosť „Chocolate Theatre“ v Šanghaji v Číne, kde od roku 2014 zamestnáva 30 pracovníkov. Táto kombinácia továrne na čokoládu, špecializovaného obchodu, kaviarne, kina a múzea ponúka návštevníkom množstvo interaktívnych čokoládových zážitkov. Na zabezpečenie spoľahlivého a efektívneho logistického riešenia pre tento nový podnik potreboval Zotter skúseného poskytovateľa logistických služieb.

„Door-to-airport“ riešenie z Rakúska do Číny s kontrolovanou teplotou

Spoločnosť cargo-partner vytvorila pre Zotter Šanghaj “door-to-airport” riešenie, ktoré zahŕňa vyzdvihnutie gurmánskych čokolád v Rakúsku a leteckú prepravu do Číny podľa striktne definovaného plánu. Aby si exkluzívne delikatesy zachovali svoju kvalitu a chuť na všetkých cestách do cieľovej destinácie, prepravujú sa produkty spoločnosti Zotter v kontajneroch s reguláciou teploty pri konštantnej teplote 25°C. Takáto preprava je veľkou výzvou najmä v lete, kedy teploty môžu v Rakúsku aj v Číne stúpnuť nad 30°C. Hneď, ako tovar dorazí na letisko, ho spoločnosť cargo-partner presunie do skladu, aby zabezpečila nenarušenie chladiaceho reťazca. Nakoľko sú všetky čokolády spoločnosti Zotter organické a vyrábané ručne, výrobky majú krátku trvanlivosť a niekedy je doba exspirácie len pár mesiacov. Toto je dôvod prečo spoločnosť cargo-partner vyberá najrýchlejšie letecké spojenia a prepravuje zásielky v najkratšom možnom čase.

15.000 kg čokolády ročne

Alex Shen, Admin Manager spoločnosti Zotter Šanghaj, oceňuje spoľahlivú spoluprácu: „cargo-partner poskytuje rýchle a nákladovo efektívne riešenie našich prepráv do Číny. Starostlivá manipulácia, striktné rozvrhy a kontrola teploty počas celej prepravy zaručujú, že naše exkluzívne čokolády si zachovajú kvalitu až do cieľa.“ Spoločnosť cargo-partner prepraví pre Zotter Šanghaj okolo 15.000 kg čokolády ročne. Vďaka spoľahlivému PRIORITY servisu cargo-partner je zaručené rýchle dodanie a starostlivá manipulácia s produktmi spoločnosti Zotter.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest