Společnost Bossard CZ patří mezi přední mezinárodní dodavatele produktových řešení a služeb v oblasti spojovacích technologií. Firma podporuje inovace v logistice. Mimo jiné se zaměřuje na řízení zásob prostřednictvím metodologie Smart Factory Logistics.

Jedním z inovativních řešení společnosti Bossard v rámci Smart Factory Logistics je systém SmartBin, který spojuje automatizaci s inteligencí. Mnoha zákazníkům firmy pomohl dosáhnout vyšší efektivity v oblasti nákupu. Systém SmartBin sestává z kombinace skladových míst a speciálně vyvinutých hmotnostních senzorů. Nepřetržitě kontroluje aktuální úroveň skladových zásob. Je-li dosaženo minimální úrovně skladové zásoby, je automaticky dodáno předem definované objednávané množství. V závislosti na úrovni služby jsou součásti přepravovány do skladu zákazníka nebo přímo na místo použití.

Inovativní je také systém SmartLabel, který je flexibilní, transparentní a přizpůsobivý. Obstarává řízení C-dílů ve skladu, výrobě a přímo na pracovišti. SmartLabel může být aplikován na jakoukoli standardní krabici, libovolně uskladněnou, umožňující nastavení stávající infrastruktury pro použití bez nutnosti konverze. Uživatelé mohou velmi jednoduše objednat náhradu dle potřeby, a tím udržet celý proces pod kontrolou. Elektronický display je dobře čitelný za jakýchkoli světelných podmínek a baterie s dlouhou životností zaručuje jen minimální údržbu. Zobrazuje výrobek společně s informacemi a číslem položky, což eliminuje (resp. vylučuje) jakékoli nejasnosti při pozdější manipulaci. Dále je pro úplnou přehlednost o výrobku vidět stav objednávky, objednací množství a termín dodání.

Podrobné informace o těchto technologiích (a nejen o nich) se dočtete na www.bossard.com.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest