Firma ČSAD LOGISTIK Ostrava převzala tahače Ford Trucks

Prvních pět tahačů 1848T značky Ford Trucks bylo předáno společnosti ČSAD LOGISTIK Ostrava. Budou součástí přepravní linky, která vede z ČR do Francie.

V pátek 22. června bylo předáno pět tahačů Ford Trucks společnosti ČSAD LOGISTIK Ostrava. Tahače převzal generální ředitel společnosti Miroslav Konečný. Na přípravě vozidel k předání (servis, PDI) spolupracoval autorizovaný servisní partner v Olomouci, společnost KAR-mobil.

Vozidla jsou vybavena motorem Ford Ecotorq Euro 6 o objemu 12,7 l a výkonu 480 koní, automatizovanou převodovkou ZF Traxon, 12 + 2 rychlostí a intardérem. Jako doplňková výbava byly dodány jednotky pro výběr německého mýtného a telematika Echotrack. Většina z dodaných tahačů bude nasazena na přepravní linku, kterou se dopravuje zboží mezi ČR a Francií.

„Tahače Ford jsme si před nákupem důkladně otestovali a prověřili. Pro naši společnost jsou kromě spolehlivosti důležité ekonomické parametry – nákupní cena, spotřeba cena za servis a údržbu a v porovnání se stávajícím vozovým parkem jsou hodnoty dosažené v testovacím provozu příznivé,“ říká generální ředitel Miroslav Konečný.

Nákladní Fordy disponují širokým výběrem kabin a podvozky v konfiguracích 4×2, 6×2, 6×4, 8×2 a 8×4 nabízí uplatnění pro celou řadu zákaznických aplikací. Řidič má kromě moderní pohodlné kabiny k dispozici řadu asistenčních systémů, jako např. LDWS, AEBS, které mu pomáhají při jeho práci a celkově zvyšují bezpečnost jízdy s vozidly. Na českém trhu jsou k dispozici 3 produktová provedení – silniční tahače, stavební řada a silniční rozvážková vozidla.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest