Kvalitativní změna: Lactalis nasadil řešení myAVIS od firmy KVADOS

Pro systém myAVIS se Lactalis CZ rozhodl kvůli jeho intuitivnímu ovládání a modernímu uživatelskému rozhraní. Neméně důležitým faktorem byla silná podpora service desku společnosti KVADOS, který je zákazníkovi neustále k dispozici pro řešení rozličných požadavků.

Od zahájení projektu po ostrý provoz neuběhlo ani 90 dní a deset obchodních zástupců plus dva kancelářští uživatelé začali plně využívat řešení CRM. Kromě základních funkcí CRM používají obchodníci především cenové průzkumy a druhotné umístění zboží, kde se klade důraz na práci s fotografiemi. Součástí softwaru je také personalistika pro evidenci dovolené.

A jaké přínosy vidí v systému myAVIS Anastasia Spiridonova, category manager Lactalisu? „S myAVIS přichází kvalitativní změna. Můžeme daleko efektivněji vyhodnocovat posbírané informace a dochází ke zlepšení komunikace mezi key account managerem a obchodním zástupcem. Řešení myAVIS má vhodnou funkcionalitu a je připraveno na další rozvoj. KVADOS je pro nás stabilní dodavatel s kvalitním servisem,“ oceňuje.

Lactalis CZ je členem skupiny Lactalis Groupe a vlastníkem výrobních závodů Mlékárna Kunín a Mlékárna Klatovy. Může se pochlubit nejen sýry Président a Galbani, ale také jogurty, smetanou či dezerty vyráběnými pod domácí českou značkou.

Ilustrační foto: Pixabay.com

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest