PNK ponúka nové haly v Seredi

Sereď sa ocitla v hľadáčiku ďalšieho významného hráča na poli logistických nehnuteľností. PNK Group, so sídlom v Moskve, je developerom a majiteľom priemyselných budov. Firma je na trhu 14 rokov a spravuje 26 logistických parkov.

PNK Park Sereď sa nachádza v srdci Európy na Slovensku v blízkosti mesta Sereď s výborným prístupom do okolitých krajín strednej Európy. PNK tu ponúka dve budovy – jedna bude mať rozlohu 32 500 metrov štvorcových so svetlou výškou 12 metrov, druhá poskytne plochu 11 800 metrov štvorcových a svetlú výšku 10 metrov. Obidve haly je možné rozdeliť aj do menších blokov. Developer má k dispozícii ďalších 50 hektárov, pripravených na výstavbu na mieru.

„Firmy sa môžu plne sústrediť na svoje hlavné podnikanie, pretože PNK Group sa stará o všetky otázky týkajúce sa výstavby priemyselnej budovy. Získajú hotovú budovu s plne funkčnou infraštruktúrou a vylepšeniami okolia. Naše viacúčelové budovy sú navrhnuté tak, aby mohli byť použité pre sklady, distribučné centrá alebo výrobu, ktoré vyhovujú potrebám firiem a môžu byť vybavené kancelárskym priestorom na mieru,“ vysvetľuje Yuri Menukhov, riaditeľ PNK Group.

Súčasťou areálu je i stanica protipožiarného zabezpečenia s vodnými pumpami a s nádržou poskytuje rezervoár vody až do 800 m3 a je zrealizovaná podľa štandardou požiarnej bezpečnosti FM Global. Vybudovaná je betónová plocha pre veľkokapacitnú dopravu.

Doporučte přátelům
  • gplus
  • pinterest